Rezgésmérő, a kor követelményeinek megfelelően. Váltson pontos, egyszerűen kezelhető, praktikus eszközre, ismerkedjen meg termékeinkkel!

rezgésmérők kulcsfontosságú szerepet töltenek be a forgógépek állapotának ellenőrzésében. Egyes helyeken igencsak régi, egyszerű eszközöket használnak a szakemberek a vizsgálatokhoz, amelyek nem mindig jelzik pontosan a problémákat. Érdemes ezen eszközök helyett újabb, nagyobb tudással és megbízhatósággal bíró eszközöket használni a felmérésekhez. Egy ilyen eszközzel csökkenthető az állásidő és a karbantartási költségek is. Amennyiben Önnek is új, modernebb eszközre lenne szüksége, ismerkedjen meg a rezgésmérőink kínálatával!

Választékunkban többféle mérőeszközt is kínálunk, amik közül rendkívül népszerű a kompakt, hordozható típus. Egyszerű a használata, minden szempontból megfelel a kor követelményeinek. Az eszköz mobilitása lehetővé teszi a területen a még hatékonyabb és gyorsabb munkavégzést.

Váltson mihamarabb új műszerre! Válassza a csúcsminőségű rezgés- és csapágymérő kézi műszert, verhetetlen áron! Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!