Rezgésmérő berendezések széles választékban, kiváló minőségben, kedvező áron!

rezgésmérésnek a forgógépek (például a villanymotorok) állapotának felmérésében, illetve élettartamának meghosszabbításában játszanak komoly szerepet, mivel a segítségükkel pillanatok alatt megállapítható egy-egy berendezésről, hogy alkalmas-e még a feladata ellátására, avagy sürgős felújításra, mielőtt komoly meghibásodás következne be és kiesne a termelésből.

rezgésmérő berendezések használata nélkülözhetetlen minden olyan forgógépen, amely az üzem működésében szerepet játszik. A legfontosabb gépeken a telepített rezgésvédelmi és diagnosztikai rendszerek, kisebb gépeken pedig kézi diagnosztikai műszereink vagy rezgéstávadóink segíthetnek, hogy ügyfeleink a kezdődő meghibásodást a lehető legkorábban észleljék és megtegyék a szükséges lépéseket. Műszereink használatához igény esetén oktatást is biztosítunk, hogy könnyedén és magabiztosan használják azokat.

Amennyiben rezgésmérő készüléket szeretne vásárolni, tekintse meg kínálatunkat, melyben a Brüel & Kjær Vibro termékeit találhatja meg! Ha felkeltettük az érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!