Alkalmazzon gépállapot felügyeletet forgógépei megbízhatóságának növelésére! Az értékes berendezéseknek nem kellene idő előtt, váratlanul tönkre menniük!

Az ipari berendezések működését olyan hatások fenyegetik, mint például a túl nagy rezgés. A termelési folyamatok közben nincs mód arra, hogy teljesen kizárjuk a gépek keltette rezgéseket, de azt el tudjuk érni, hogy követhető legyen a hatásuk és mérésekkel felderíthető legyen a gépeken belül kezdődő kopás, károsodás. A forgógépek diagnosztikájára kifejlesztett gépállapot felügyelet is erről szól. A sokszor felesleges rendszeres karbantartást felváltja a rendszeres rezgésmérés, jóval alacsonyabb költséggel. Így csak azt az alkatrészt szükséges cserélni, amely valóban hibás.

gépállapot felügyelet rezgésmérést nyújtó, pontos diagnosztikát végző készülékek, műszerek használatával tud megvalósulni. Ha ilyen készülékekre van szüksége, akkor szíves figyelmébe ajánljuk az általunk forgalmazott on-line típusokat, a VCM-3, illetve a Vibrocontrol műszercsalád tagjait, melyekkel pontos és megbízható gépdiagnosztikát tud végezni. Kéziműszerrel végzett rezgésmérésekre a VST-100 típust javasoljuk, mellyel igen kedvező áron is végezhet rezgésfelügyeletet és csapágyvizsgálatot egyaránt!

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a tőlünk megrendelhető termékekben rejlő lehetőség, várjuk hívását! A honlapunkon megtalálja az elérhetőségeinket. Segítünk abban, hogy csökkentse a váratlan meghibásodások számát, a termeléskiesést, és az alkatrész felhasználást, továbbá minél hosszabb ideig növelni tudja gépei üzemidejét.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!