A vírusos járványok, mint például a jelenlegi koronavírus (COVID-19), világszerte szükségessé teszik a gyors és hatékony infravörös kamerákat, amelyek képesek kiszűrni a lázas embereket.

Ehhez tudunk biztosítani kézi vagy akár telepített hőkamerákat a felhasználó igénye szerint. Mindkét megoldás rendkívül könnyen és hatékonyan használható az eddigi ügyfeleink visszajelzése alapján is.

A Testo FeverDetection asszisztenssel a testo 885/890 hőkamerák ideálisak potenciálisan fertőzött személyek azonosítására:

  • Megbízható: akár 1280 x 960 pixeles felbontás (a testo SuperResolution technológiával) és nagy termikus érzékenység
  • Rugalmas: A HDMI interfésznek köszönhetően a kép külső kijelzőre továbbítható, így helyhez kötött feladatokra is alkalmas, pl. biztonsági ellenőrzés
  • Könnyű: A magas fokú felhasználói kényelem révén szinte bárki kezelheti. Az alkalmazottak gyors képzése érdekében rövid időn belül egy lépésről-lépésre vezető oktatóvideót is biztosítunk.

Az Optris több különböző megoldást nyújt ügyfeleinek a lázdetektálás megvalósítására, kis méretű, USB-n számítógépre köthető hőkameráival:

  • Az Xi 400 vagy a PI 450i hőkamerák akár egyidejűleg több embert figyelve tudják kiszűrni az átlagostól eltérő testhőmérsékletű embereket.
  • A PI 450i hőkamera BR 20AR hőmérséklet referenciával párpsítva kimagasló +/- 0.5 °C pontossággal tudja mérni egy-egy ember testhőmérsékletét.