XUE – Univerzális kemencék

Az univerzális kemencék a legtöbb felhasználási területre alkalmasak, mint például a szárítás, melegítés, hővisszatartás, sterilizálás, alkatrészek öregedése, keményítés laboratóriumokban és az iparban.
Max. hőmérséklet 300°C

📄 Etuves XUE

XL – Nagy méretű ipari kemence

Az XL sorozatú ipari kemencék minden olyan folyamathoz alkalmazhatók, amelyek hatékony áramlást és levegőcserét igényelnek. Alkalmasak a legtöbb ipari alkalmazáshoz, például melegítéshez, polimerizációhoz vagy gyantaszárításhoz.

Max. hőmérséklet 200 °C vagy 300 °C

📄 Etuves XL

XXL – Extra nagy méretű ipari kemence

Az XXL sorozatú ipari kemencéknek az az előnye, hogy tárgyakat egyszerűen be lehet helyezni súly korlátozás nélkül! Ezek a kemencék a következő felhasználásra alkalmasak: keményítés, polimerizáció, bevonás, melegítés, szárítás, üvegesítés, stabilizálás stb.

Max. hőmérséklet 200 °C vagy 300 °C

📄 Etuves XXL

XBE – Inkubátor

Az XBE inkubátorokat kifejezetten biológiai, orvosi és gyógyszerészeti laboratóriumi tesztekre tervezték, ahol a nagy pontosságú hőmérsékleten tartás elengedhetetlen.
Max. hőmérséklet 80 °C

XBR – Hűtő inkubátor

Az XBR hűtő inkubátorok ideálisak a termékek alacsony hőmérsékleten tartására. Alkalmasak biológiai és mikrobiológiai, valamint orvosi laboratóriumokban, de ipari célokra is.

Hőmérséklet tartomány 0…60 °C

📄 Etuves XBR

XAS – Laboratóriumi üveges szekrény

A XAS üvegajtós szárítószekrények alkalmasak enyhe laboratóriumi szárításhoz és tároláshoz.

Max. hőmérséklet 60 °C

📄 Etuves XAS

XHT – Magas hőmérsékletű kemence

A magas hőmérsékletű kemencék széles körű alkalmazásokra alkalmasak: égetésre, gáztalanításra, előmelegítésre, keményítésre, magas hőmérsékleten történő sterilizálásra, terméktesztelésre és még sok másra …

Max. hőmérséklet 500 °C

XM – Moduláris kemence

Az XM típusú kemencék sorozatát a nagymértékű modularitás jellemzi, ahol a kemencék mérete a termék méretéhez igazodik. Ezek a kemencék a polimerizáció, hőkezelés és szárítás folyamatainak megfelelően vannak kialakítva.

Max. hőmérséklet 200 °C vagy 300 °C

📄 Etuves XM

XFE – Vákumos kamra

Az XFE vákum kamrák alkalmasak az érzékeny termékek szárítására, gáztalanításra, oxidálódó anyagok hőkezelésére és granulátuom, porok gyors szárítására.

Max. hőmérséklet 200 °C, max vákum 1 mbar (abszolút nyomás)

XPP – Magas hőmérsékletű kemence

Az XPP nagy hőmérsékletű kamrák acél és egyéb anyagok hőkezelésére.

Max. hőmérséklet 450 °C (opcióval 650 °C vagy 850 °C)

📄 Etuves XPP

XKL – Laboratóriumi sütő

Az XKL laboratóriumi kemencék alkalmasak égetésre, gáztalanításra, előmelegítésre, kemémnyítésre, hőkezelésre, stabilizációra és tesztekre.

Max. hőmérséklet 1200 °C

📄 Etuves XKL

XTOP – Felülről tölthető kemence

Az XTOP kemencék egyedi igényeknek megfelelően hosszú termékek vizsgálatára, kezelésére lett kialakítva.

📄 Etuves XTOP