Oktatás és tanfolyam

A B&K Components Kft.-nél hiszünk abban, hogy új méréstechnikai eszköz használata esetén, legjobb hatásfokkal és megfelelő biztonsággal csak megfelelően szakavatott személy képes dolgozni. Cégünknél ezért lehetőség van nálunk vásárolt eszközök több órás vagy több napos oktatására is létszámtól függetlenül.

Tanfolyam

Cégünknél akusztikai, rezgés- és rázástechnikai tanfolyamokat/betanítást kínál cégre és alkalomra szabottan, létszámtól függetlenül, akár 1-3 napos formában.

Térítés ellenében legmélyebb szintű gyári többnapos elméleti + gyakorlati rázórendszeri tanfolyamot biztosítunk.

Nálunk egyidejűleg rendelt 100.000 Eur feletti rendszer vásárlásakor, 1 napos elméleti és gyakorlati oktatás ingyenes rendszer átadással egyidejűleg!

Oktatásaink és tanfolyamaink ára függ az oktatás területétől és mélységétől, időtartamától, oktatónk utaztatási távolságától.


ALKALMAZÁSI PÉLDÁK

Az alkalmazások, amelyekben a Brüel & Kjær termékeket használják, folyamatosan fejlődnek és változnak. Napjainkban termékeinket és szolgáltatásaink elsősorban a K + F, az oktatás és a tudományos világ számos területein használatosak, hogy javítsák a termékek teljesítményét, minőségét és ezek által a vevői elégedettséget is. Termékeink biztosítják a munkavállalók és a polgárok egészségének és biztonságának javítását a társadalom minden területén.

Termékeink alkalmazási területeit olyan témákra osztottuk, amelyek pontosan tükrözik a konkrét felhasználási eseteket és igényeket. Ha kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk a lentebbi elérhetőségeken:


B & K Components Kft.

+36 1 215-8929 | bkc@bruel.hu | 1096 Budapest, Telepy u. 2/F


Elektroakusztika

A K + F során előállított és rögzített hangok minőségének érdekében elengedhetetlen ezek precíz elemzése. Számos paraméter kritikus fontosságú a hiteles hangvisszaadáshoz.

Környezeti zaj

A környezeti zaj és az általános zajszennyezés mérésével és feltérképezésével korlátozhatjuk a zaj egészségre gyakorolt hatását, és javíthatjuk az emberek és állatok életminőségét.

Gépanalízis és diagnosztika

A gépelemzés és -diagnosztika segít azonosítani a zaj és a rezgés okozta energiakibocsátást, ami magyarázatot adhat a gépek hatékonyság veszteségeire.

NVH – Zaj vibráció és érdesség

A kombinált zaj, rezgés és érdesség- NVH – azonnal nyilvánvalóvá válik, amikor az autóvezetők felmérik a jármű „érzetét”.

Gyártásvizsgálat és minőségbiztosítás

A hatékony gyártás ellenőrzé biztosítja az felhasználói megelegedettséget és fenntartja a termék/márka értékét, a gyártósor hozamát és a költséghatékonyságot azáltal, hogy biztosítja, hogy a késztermékek megfelelnek a K + F során meghatározott elvárásoknak, a termékek minősége következetes és a hibák kiváltó okai minimalizálódnak.

Termékzaj

A termékzajt és a hangkibocsátást a felhasználó szubjektív tapasztalatait és objektív paramétereit szem előtt tartva kell megtervezni. Így tudunk segíteni.

Szerkezeti dinamika

A strukturális dinamika a szerkezeti elemzés egy típusa, amelynek célja annak felmérése, hogy a fizikai erők hogyan befolyásolják a szerkezeti integritást és a teljesítményt.

Rezgésvizsgálat és validáció

A rezgésvizsgálatokkal rövid idő alatt össze tudjuk sűríteni a termék élettartama alatt keletkező igénybevételekt és kopást, felfedhetjük a rejtett tervezési gyengeségeket és megerősíthetjük a tartósságot.