Ipari kemencék számos felhasználási területre, kimagasló minőségben és kedvező áron – szerezze be tőlünk új berendezéseit!

Az Etuves többféle ipari kemencével áll a vásárlók rendelkezésére: az XUE, az XL és az XXL családokkal. Az utóbbi kettő nagyobb méretű, ezért alkalmasak az ipari felhasználásra. Míg a XUE család termékei kompakt méretűek, ezért több területen is alkalmasak lehetnek a különféle, hevítéssel kapcsolatos munkafolyamatokhoz. Ilyen feladatok lehetnek a szárítás, a melegítés, a hőntartás, vagy a különféle alkatrészek öregítése, valamint a keményítés. Ezek mellett pedig a XUE termékcsaládhoz tartozó kemencék akár laboratóriumokban is megállják a helyüket. Az Etuves ipari kemencéi méltán népszerűek a vásárlók körében, hiszen magas minőségükhöz és megbízhatóságukhoz kedvező ár társul. Minden típushoz sokféle opció rendelhető. Többek között programozható vezérlő, légelszívás, szabályozható ventilátor, vagy akár részletes kalibráció is.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az ipari kemencék iránt, tekintse meg az általunk forgalmazott típusokat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérje ajánlatunkat!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!