Klímakamrák széles választékban, minden igényre, akár kombinált tesztekhez is!

A környezeti hőteszt kamrák manapság az autóipar és az elektronikai ipar laborjainak és bizonyos esetekben a gyártósorainak elengedhetetlen eszközei. A leginkább elterjedt típusokban a hőmérséklet mellett a pára szabályzás is elérhető, ezeket hívjuk klímakamrának.

Cégünk évtizedek óta foglalkozik többek között klímakamrák forgalmazásával is, ez idő alatt pedig nem csak a tapasztalatunk nőtt e téren, de kínálatunk is. Többféle típust kínálunk, amelyek méreteikben, illetve teljesítményükben is eltérnek ügyfeleink igényei szerint, és természetesen a rázásállósági vizsgálattal kombinált tesztek elvégzésére is alkalmas vibrációs klímakamra is megtalálható nálunk.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a klímakamrák iránt, tekintse meg az általunk kínált típusokat! Ha nem találja, amire szüksége lenne, akkor is érdemes bennünket választania, hiszen egyedi megrendeléseket is tudunk teljesíteni. Ha kérdése lenne, vagy megrendelését szeretné leadni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!