Sajnos a koronavírus fertőzés nagyon gyorsan terjed, de szerencse a szerencsétlenségben, hogy már sokkal többet tudunk róla, mint tavasszal. Már mindenki tudja, hogy mennyire fontos a rendszeres és alapos kézmosás, a maszkviselés, valamint a szociális távolságtartás. Azonban a fertőzés lassításában az is kulcsszerepet játszik, hogy a fertőzötteket időben kiszűrjük, még mielőtt a tudtukon kívül továbbadnák a vírust. Ebben segítenek a hőkamerák!

hőkamerák feladata a testhőmérséklet mérése, érintés nélkül. Használatukkal láthatóvá válik, ha valakinek a normálisnál magasabb a hőmérséklete, így egyből el lehet őt különíteni, megelőzve a fertőzési gócpontok kialakulását. Hőkamerát minden olyan helyen érdemes alkalmazni, ahol sok ember fordul meg: munkahelyeken, közintézményekben, de hatékonyan működnek például az iskolákban is.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretne többet megtudni a hőkamerákról, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Széles termékválasztékkal és megfizethető hőkamera árakkal várjuk.