Ipari hőkamerák professzionális kivitelben, többféle változatban a pontos, egyedi igényekre szabott mérésekért!

Ipari környezetben a gyártási folyamatok minden részlete nagy figyelmet igényel, hiszen az egyenletes minőség biztosítása és a hatékony működés valamennyi ágazatban alapvető követelmény. Területtől függően más-más tényezőre helyeződik a hangsúly, sok helyen a hőmérséklet az, ami rendszeres ellenőrzésre szorul. Ehhez kapcsolódón szigorú előírásoknak kell eleget tenni, amihez a kulcs a precíz mérés, az eszköz pedig az ipari hőkamera.

Az Optris telepített hőkamerák mindegyike ipari környezetre van szabva, melynek köszönhetően a megbízható működés és magas színvonal garantált, a választást mégis alaposan meg kell fontolni. Ezen műszerek fő előnye, hogy az adott felhasználásra specializált kivitelek is találhatóak a kínálatban. Elérhetőek többek között fém és üveg felületek mérésére szánt speciális nagypontosságú hőkamerák is, amelyek a szokványos 8-14 μm hullámhossz méréstartomány helyett akár 0,5-7,9 μm tartományban is képesek mérni a kialakítástól függően.

Kérje bátran szakértőink segítségét a választásban, és biztos lehet benne, hogy a megvásárolt Optris hőkamera sokáig fogja támogatni a gyártási folyamatokat!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!