Szeretné az értékes forgógépek, berendezések élettartamát növelni és a karbantartási költségeket csökkenteni? Ne feledkezzen meg a rezgésvédelemről és rezgésdiagnosztikáról, amelyek ebben hatékony segítséget tudnak nyújtani!

Az ipari gépekkel kapcsolatban egyes üzemeltetők hajlamosak megfeledkezni a rezgésvédelem fontosságáról. Ez igen kockázatos, hiszen a nagy értékű, létfontosságú forgógépek esetében elengedhetetlen a rezgésvédelem és a rezgésdiagnosztika. Nem csupán a váratlan üzemzavarok elkerülése miatt lényeges a gépek rezgésvédelme, hanem azért is, mert ez nagy mértékben növeli az élettartamukat.

A különböző munkaterületeken használt termelő berendezések, forgógépek jelentős részére jellemző, hogy beszerzésük magas költségekkel jár. Ezt az üzemeltetők, tulajdonosok vállalják, mert hosszú távra terveznek. Igen kellemetlen, ha azért kell idő előtt teljes felújításra küldeni vagy cserélni a drága berendezéseket, mert az üzemeltető szakemberek nem figyeltek oda a helyes használatra, nem észlelték időben a várható meghibásodás korai jeleit, vagy megfeledkeztek a rezgésvédelem és a rezgésdiagnosztika alkalmazásáról.

A forgógépek rezgésvédelmével a felhasználók jelentős összegeket takaríthatnak meg. Nem érhetik őket kellemetlen és költséges meglepetések, váratlan leállások, illetve jelentős kiesés a termelésben.

Ügyfeleink számára a rezgésvédelemhez és diagnosztikához hatékony, szakszerű megoldásokat kínálunk, telepített és hordozható mérőrendszerek tekintetében egyaránt. Bővebb információkért vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott „Elérhetőségeink” oldalon!