rezgésanalizátorokRezgésanalizátorok széles választékban, kiváló minőségben, hordozható és telepített változatban, kedvező áron – szerezze be tőlünk diagnosztikai berendezéseit!

rezgésanalizátorok (rezgéselemzők) lényege a diagnosztika lehetősége, azaz az állapotfelmérés. A rezgés különféle problémákat jelezhet egy forgógép esetében, de a leggyakrabban a kiegyensúlyozatlanságra, egytengelyűségi hibára, és a csapágyak kopására lehet a megnövekedett rezgésamplitúdóból következtetni. Mivel egy forgógép csapágyai a túlterhelés következtében viszonylag gyorsan elkophatnak – főleg a nem megfelelő karbantartásnak „köszönhetően” -, fontos, hogy rendszeres legyen az ellenőrzésük, hiszen súlyosabb problémákhoz, sőt, a berendezés selejtté válásához is vezethet, ha nem ismerik föl idejekorán a hibát.

Kínálatunkban hordozható és telepíthető rezgésanalizátorok is megtalálhatóak, méghozzá kiváló minőségben és megfizethető áron. Előzze meg a súlyosabb problémák kialakulását, a váratlan gépleállásokat és vásároljon diagnosztikai berendezéseket kínálatunkból!

Amennyiben bővebb információra lenne szüksége a rezgésanalizátorokkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, ha pedig vásárolni szeretne, kérjen árajánlatot!