Lézeres egytengelyűség beállítóLézeres egytengelyűség beállító, megbízható, pontos műszer, magas minőség, hatékony segítség a helyes tengelybeállításhoz!

A rossz tengelybeállítás óriási problémákat okozhat a gépcsoportok működése során. Jelentős mértékben csökkenhet a gépek élettartama, ráadásul gyakran lehet szükség költséges, hosszadalmas javításokra is. Ez komoly fennakadásokat eredményezhet a munkaterületen, ezért célszerű mihamarabb praktikus megoldást találni a megfelelő tengelybeállítás biztosításához. Amennyiben Ön is elkerülné a kellemetlenségeket, ajánljuk figyelmébe a lézeres egytengelyűség beállítót!

lézeres egytengelyűség beállítóval elfelejtheti a problémákat. A műszerrel rendszeresen ellenőrizheti, és beállíthatja a helyes tengelyállást. A hajtó és hajtott gép tengelye a tengelykapcsolónál szögben és keresztirányban is rosszul találkozhat, a műszer a mérés alapján megadja, hogy hová és mennyi hézagoló alátét szükséges a korrekcióhoz. Ezzel növelheti a gép élettartamát, megelőzheti a drága javításokat, karbantartási munkálatokat. Rengeteg időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt takaríthat meg a szerkezet használatával.

A korszerű műszer színes érintőképernyőjével, szemléletes piktogramjaival magától értetődővé teszi a feladat végrehajtását. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére!