Zajdózismérő

Brüel & Kjaer 2245

 

ÚJDONSÁG! Kompakt zajszintmérő


Brüel & Kjaer 2245


A készülékcsalád megalkotását „a kevesebb néha több” elv vezette. A család négy tagját kifejezetten a négy leggyakoribb egyszerű alkalmazásra komponálták: munkahelyi zaj, környezeti zaj, termék zaj és kipufogó zaj mérésére. Természetesen mindegyik 2245 készülék is MSz-EN-IEC 61672 szerint 1. osztályú, azaz hatósági mérésekre alkalmas. A magyar mérésügyi hatóság (https://mkeh.gov.hu/meresugy) által hitelesíthető.

Magyar összefoglaló prospektus

 

 

Brüel & Kjær 4448 személyi zajdózismérő

A hagyományos zajdózismérők különálló mikrofonnal, mikrofonkábellel vagy (a Brüel & Kjaer 4436 esetében) hangvezető csővel működtek. A dolgozó számára ez zavaró, sőt esetleg balesetveszélyes is lehetett. Az új 4448 tipus kompakt készülék, a mikrofon és az elektronika egybeépült, a dolgozók szívesebben viselik.

Főbb jellemzők:

egybeépített, mindössze 71 grammos készülék - A ás C szűrős érték egy mérésből (B változat) - gyújtószikra mentes kivitel (-002 jelű változatok) - idősor feljegyzés 1 perces felbontással - beépített akku, 28 óra egy töltéssel - 180 órányi memória a készülékben - akku gyorstöltés 90 perc alatt - LCD kijelző (állapot és mérési érték) - vezeték nélküli adat letöltés (infravörös)

A 4448 zajdózismérő adatait a 7825 szoftver képes lekérdezni és feldolgozni. Ez az ismert és bevált szoftver a kezelő meta-adataira támaszkodava a mérésekből adatbázist készít. A dolgozónként és munkahelyenkénti nyilvántartás lehetőséget nyújt a zajterhelés áttekintésére és menedzselésére.

eredeti angol nyelvű adatlap

rövidített magyar adatlap

7825 szoftver


 

 

 Zaj és rezgés mérése
Egyszerűbb zajszintmérők
Zaj elemzők
Épületakusztika és zaj-lokalizáció
Akusztikai szoftverek
Zajmonitorozás
Humán Vibráció mérése
Jelanalizátorok
Érintésmentes rezgésmérés
Rendeljen műszert a legjobb forrásból!
Rövidesen felvesszük a kapcsolatot Önnel.