Rázásállósági vizsgálatok, LDS rázógépek

Rendszer információk LDS rázórendszerekről   ( magyar PDF,  3 MB )
 
Részletes műszaki adatok LDS rázórendszerekről,  kis- közepes és magas teljesítménnyel ( magyar PDF,  3 MB )

LDS Royston (angol) videó megtekinthető:

 

Komplett rendszereket szállítunk, melyek tartalmaznak rázógépet, rázóasztalt, erősítőt, vezérlőt, átalakítót, adatgyűjtőt és elemző szoftvert. Világhírű szakértőink mindenre kiterjedő helyszíni és online oktatást biztosítanak az Ön munkatársai részére. Mindezt támogatja az angliai gyárunkban képzett, lelkes szervízcsapat.
 

A Brüel & Kjær megbízható partnere a rezgés-tesztek esetén a legigényesebb iparágaknak, vállalatoknak és teszt-házaknak

• Hogy csak néhány példát említsünk, általában LDS rázógépeket alkalmaznak a műholdak, villamos jármű akkumulátorok, katonai hardverek és komplett elektronikák tesztelésére,.

• Brüel & Kjær rendelkezik a világ legnagyobb, rezgés- teszt rendszereket gyártó üzemével, évente 900 teszt-rendszert szállítva

• Több mint 10.000 db LDS rázógép lett kiszállítva szerte a világban a cég 55 éves fennállása alatt

 

Bármilyen méretű teszt objektumokra Brüel & Kjær segíthet kivitelezni a legösszetettebb rezgés teszteket, hogy biztosítsa az Ön termékeinek integritását és megbízhatóságát. Az LDS elektrodinamikus rázógépeink széles tartománya úgy lett tervezve, hogy gyakorlatilag bármilyen méretű (a félvezető alkatrészektől a komplett műhold rendszerig) eszköz vibrációs tesztjére alkalmas.

Minden egy helyről A Brüel & Kjær komplett rezgés tesztelő megoldást kínál világklasszis adatgyűjtő rendszerekkel és elemző szoftverrel kombinálva. Biztosítjuk továbbá az alapvető szervízt és az Ön munkatársainak oktatását, hogy vibrációs teszt-rendszerének üzemeltetése maximálisan hatékony legyen.

Csak egy számítógépre és egy szoftver csomagra van szüksége Egy Brüel & Kjær vibrációs tesztrendszerrel az Ön rázógépét, teljesítményerősítőjét, rezgés-vezérlőjét és akár a klímakamráját is egyetlen számítógép vezérli, és egyetlen szoftver csomag alatt üzemelnek.

Teljes rendszer megoldások:

V555, V650, V721, és V780 rázógépek

Kombinálva a széles frekvenciatartományt, magas erőt és magas gyorsulást, ezek a léghűtéses rázógép-megoldások kitűnő teljeskörű tesztképességekkel rendelkeznek.

Számos opcionális extrával a rendszer hozzáigazítható a legtöbb alkalmazáshoz. Az állvány szerelvény és a csúszóasztalok megengedik a függőleges és a vízszintes tesztelést is, valamint egy hőszigetelő hozzáadása lehetővé teszi a továbbfejlesztett termék tesztet, különböző környezeti feltételek között. A rázógépek vezérelhetők akár a COMETUSB™ akár a LASERUSB™ rendszer vezérlővel, és kompatibilisek más cégek vezérlőivel és erősítőivel is.

 

V800-V8 rázógép sorozat

Ipari szabvány az autóipari, a katonai és elektronikus tesztelésreBiztosítva a kutatás és fejlesztés által megkövetelt sokoldalúságot és képességet, termék minősítést és stressz szűrést, a V800 - V8 rázógép rendszerek egyesítik a kitűnő teljesítményt alacsonybefektetési és üzemeltetési költségekkel.

Ipari alkalmazások

• Autó alkatrészek és rendszerek – minősítő tesztelése

• Elektronikus szerelvények – számítástechnikai berendezések tesztelése

• Repülőelektronika és katonai hardver tesztelése

• Műhold alkatrészek tesztelése

• Termék és csomag teszt

• Általános stressz szűrés

 

V8900 rázógép

A legújabb fejlesztés, a világ legnagyobb léghűtésű elektrodinamikus rázója. A hasonló erő kapacitású vízhűtésű rendszereknél kedvezőbb árú és üzemeltetési költségű megoldást jelent nagyobb szerkezetek vizsgálatára. Teljesítményerősítője, az új XPAK a maximális biztonság mellett energia takarékos is. Nem cask a gépnek a vízhűtésűeknél eleve jobb hatásfoka, hanem a gerjesztés és a hűtés szabályozása adja a megtakarítást. Ismerkedjen meg az új technikával rövid magyar összefoglalónk vagy a gyári honlap segítségével!

 

V9 rázógép

Szabvány nagy erejű, hosszan tartó rezgés tesztre A termék teszt és kutatás és fejlesztés által megkövetelt sokoldalúság és képesség biztosításával a V9 rázógép rendszer kivételes teljesítményt nyújt alacsony befelktetési és üzemeltetési költség mellett. A V9 rázógép adja a tesztparaméterek legmagasabb elérhető értékét.

Ipari alkalmazások

• Nagy erejű, hosszú időtartamú jármű teszt

• Repülőelektronika és katonai hardver tesztelése

• Alacsonyfrekvenciás és lökésimpulzus teszt

• Termék- és csomag-teszt

 

LASERUSB rezgés vezérlő rendszer

Azt szolgáltatja amit a teszt mérnökök kívánnak: Kényelem, teljesítmény, rugalmasság és biztonság LASERUSB az ideális vezérlő az Ön tesztlaborjának, mivel egyesíti a kényelmet, teljesítményt, rugalmasságot és biztonságot. 24-bit pontosságot kínál széles vezérlő dinamikus tartománnyal, és gyors válasz időkkel, hogy nagyszerű vezérlést biztosítson a legnagyobb kihívást jelentő tesztekhez. LASERUSB szintén nagyon rugalmas válasz az Ön teszt igényeire a teljes kapacitású vezérléssel és a random, sepert színusz, rezonancia-tartás, klasszikus sokk, random randomon, szinusz randomon, sokk SRS, és hosszú rezgésjel visszajátszás elemző szoftver alkalmazásokkal. A korszerű technológiák, mint a kurtosis (csúcsosság) ellenőrzés és kifáradás figyelés, csökkenti a teszt időt és növeli termékének megbízhatóságát. Az egykattintós riport gyorssá és könnyűvé teszi mindenre kiterjedő jelentések készítését tervező csoportja vagy ügyfele számára. Speciális aktív riportok teszik lehetővé, hogy átméretezzen, zoom-oljon, vagy rámutasson bármilyen adat-tartalomra egy Microsoft® Word® jelentés dokumentumban

Alternatívaként tudjuk kínálni az újabb fejlesztésű SPIDER márkanevű vezérlőket, rövid Magyar ismertetőjük itt.

SZERVÍZ

A szervizpartner kiválasztása legalább olyan fontos, mint a rendszer kiválasztása. A hatékony karbantartás és a dolgozók megfelelő képzése létfontosságú, hogy a legtöbbet hozza ki a beruházásból és védje a rendszer jövőjét.

A Brüel & Kjær a vibrációs rendszerének telepítése után továbbra is segíti Önt, minimalizálni az állásidőt és maximálni a teszt teljesítményt. Ez része a sokoldalú partnerségnek, és ez a magyarázata annak, hogy új rendeléseink jelentős részét meglévő ügyfeleinktől kapjuk.

Gyors reakcióidő: Támogató szervizeink elsődleges célja, hogy az Ön rendszere mindig igazodjon az igényeihez és bármilyen probléma gyorsan megoldódjon.

Megelőző karbantartás, tervezett leállással A megbízhatóság és hatékonyság megköveteli a rendszeres időközönként végzett professzionális szervízelést. Megértjük a leállás költség-vonzatait és törekszünk annak minimalizálására, és jó előre történő tervezhetőségére.

Oktatás A bevezető kurzusoktól a helyszíni segítségig, segíteni tudjuk Önt, hogy megfeleljen tesztelési céljainak. Világhírű szakembereink számos különböző lehetőséget biztosítanak a dolgozók átfogó képzésére: online-, személyes, vagy helyszíni formában.

 

LDS Royston (angol) 1:58Zaj- és rezgésanalízis, Akusztika
Mérőmikrofonok, érzékelők, kalibrátorok
Klímaszekrények, hőteszt-szekrények
Rázásállósági vizsgálatok, LDS rázógépek
Ipari endoszkópok
Gázelemzők
Ajánlatkérés
Rendeljen műszert a legjobb forrásból!
Rövidesen felvesszük a kapcsolatot Önnel.