Fixturlaser NXA PRO

A legjobb lézeres tengelybeállító műszer ismertetése ( PDF magyar )

video:

A Fixturlaser NXA PRO egytengelyűség beállító bemutatása ( magyar )

 

Forradalmi alkotás a tengelybeállításban és forradalmi alkotás a használhatóságban a Fixturlaser NXA Pro - a digitális lézeralapú tengelybeállító rendszer. A Fixturlaser NXA Pro célja, hogy a felhasználónak gyors és egyszerű üzemelést biztosítson, illetve hozzáférést nyújtson a fejlett funkciókhoz és lehetőségekhez, mint például az OmniView és a VertiZontal mozgás, mindez a messzemenően legjobb akkumulátor üzemidővel.

 

 

A grafikus felhasználói felület egy 6,5"-os transzreflektív kijelzőn jelenik meg, ahol ikonok és szimbólumok vezetik végig Önt a mérési és beállítási folyamaton, feliratok és szöveg nélkül.  

Az adaptív felhasználói felület lépésről-lépésre vezeti Önt a mérési és beállítási eljáráson.

 

A Fixturlaser NXA Pro rendszert giroszkóppal láttuk el, így a képernyő a gépet mindig  a valós nézetből, a  felhasználó szemszögéből mutatja - ez az OmniView funkciónk, azaz a rendszer tudja, hogy a felhasználó hol helyezkedik el  a géphez képest.  Ha Ön körbejár a kijelzővel, a szemszögének megfelelő valós kép Önnel együtt mozog

 

kijelző egység 10-órás, a mérőegységek 24 órás folyamatos működést biztosítanak. Ráadásúl a gyorstöltés funkcióval a kijelző egység mindössze egy óra töltéssel  80%-os állapotra tölthető fel. Mindez a nagy kapacitású akkumulátoroknak, és az alacsony energiafogyasztású rendszernek köszönhető.

A Fixturlaser NXA Pro rendszer  egy úgynevezett 2. generációs CCD érzékelővel rendelkezik, amely a legprecízebb és legmegbízhatóbb mérési eredményeket szállítja olyan környezeti körülmények között is, mint a durva rezgés, erős napsütés, nagyon alacsony, vagy magas hőmérséklet. A mérési értékeket a rendszer automatikusan szűri és rögzíti a teljes mérési folyamat közben. A CCD-érzékelőhöz egy vonallézer kapcsolódik, ami gyakorlatilag kiküszöböli a durva beállítás szükségességét, amivel sok időt takaríthat meg.

 

Mivel a rendszer igen kompakt, mindössze 33,5 mm széles, az érzékelők a legszűkebb helyre is beférnek. Az érzékelő egységek hosszú élettartamú akkumulátorokat, Bluetooth kommunikációt és giroszkópokat tartalmaznak. A giroszkópok lehetővé teszik a hárompont mérési módszer  elvégzését a függőleges tengelybeállítás alkalmazás során is, amire más tengelybeállító műszer nem képes!

 

( forrás : Fixturlaser publikációk )

 

Link a gyártó honlapjáraEgyetengelyűség beállítása
Fixturlaser Go Basic
Fixturlaser EVO Go Pro
Fixturlaser NXA Pro
Rendeljen műszert a legjobb forrásból!
Rövidesen felvesszük a kapcsolatot Önnel.