Fixturlaser Go Basic

Fixturlaser GO Basic termékismertető ( magyar )

           

video:
Fixtrlaser Go Basic alkalmazása a gyakorlatban

 

A belépő szintű termékünk a Fixturlaser GO Basic kifinomult hardvert és szoftvert tartalmaz, valamint számos funkcióval a felhasználó-barátság erősítéséhez. A többi Expressz beállító műszerhez hasonlóan, a Fixturlaser GO Basic az innovatív és figyelemreméltó Expressz beállító mérési egységeket is használja, amivel sok idő és fejfájás megtakarítható.

A legtöbb egytengelyűség-beállító feladat ellátására alkalmas.

 

 

Az összes Fixturlaser tengelybeállító műszer két mérési egységet, azaz két lézersugarat használ. Az integrált innovatív technológia, a 30 mm-es CCD érzékelők és a vonallézer révén, gyakorlatilag kiküszöböltük a durvabeállítás szükségességét. Ez egy olyan előny, amit egy db lézersugarat használó mérési technika használata esetén nem élvezhet. Az ilyen technikával minden egyes beállítás után ismételt méréseket kell végeznie.

A mérési egységek ugyanakkor rendkívül nagyfokú mérési pontosságot biztosítanak. A mérési leolvasás három pozícióban történik, minimum 45° mértékű tengelyforgatással közöttük. Ön minden pozícióban maximum 40 mérési mintavételt tehet, ami összesen 120 pontot eredményez a gép esetleges hibás beállításának kiszámításához. A CCD érzékelők emellett digitális jelminőség-szabályozást tesznek lehetővé, tovább javítva a mérési pontosságot.

Az intuitív felhasználói felületünk, ami ikon- és szimbólumalapú, ezáltal kiiktatva a nyelvi korlátokat, átvezeti Önt a mérési és beállítási eljáráson. A forgatási útmutató fekete vagy fehér mezőkkel jelzi, hogy a megengedett mérési területen van-e vagy sem. A mérési eredmények csatlakozási értékekként és lábértékekként jelennek meg a függőleges és vízszintes irányokban. Az eredmény mezőt szögbeli és/vagy eltolási hibákat jelző szimbólumok egészítik ki. A mérési eljárás során, egy szögvezető segít Önnek a megfelelő mérési helyzet elérésében. A gép lábánál nyilak jelzik az irányt, amelybe a gépet mozgatni kell.

( forrás : Fixturlaser publikációk )

 

Link a gyártó honlapjáraEgyetengelyűség beállítása
Fixturlaser Go Basic
Fixturlaser EVO Go Pro
Fixturlaser NXA Pro
Rendeljen műszert a legjobb forrásból!
Rövidesen felvesszük a kapcsolatot Önnel.