Fixturlaser GO Pro

video:

Egytengelyűség-beállítás a Go Pro műszerrel ( angol )

GO Pro kézikönyv ( magyar )

A legnépszerűbb tengelybeállító műszer ismertetése (  magyar )

 

Mi olyan különleges a Fixturlaser GO Pro-ban:

a vezeték nélküli mérési egységeken, az animált grafikus felhasználói felületen, a színes képernyőn, stb. kívül?

Amikor az összes mérés rögzítésre került, a Fixturlaser GO Pro javasolni fogja Önnek a következő lépést, a mérési eredmények alapján. Először, a beállító műszer javasolni fogja a mérési eredmények elmentését, az eredményektől függetlenül. Ezután, ha a gép a tűréshatáron belül van, a Fixturlaser GO Pro javasolja a kilépést a mérési eljárásból.

Ha viszont a gép rosszul van beállítva, a gép javasolni fogja a hézagoló-eredmények nézetre lépést, azaz a Fixturlaser GO Pro kiszámítja, hogy milyen mértékben kell hézagolókat eltávolítania vagy hozzáadnia a gép függőleges beállításához.

Amikor a vízszintes beállításra lép, a rendszer élő üzemmódra vált és valós idejű értékeket mutat a beállítási fázis során. Nincs szükség a beállítások közötti ismételt mérésekre, mivel soha nem kételkedhet a gép valódi helyzetében. Így a Fixturlaser GO Pro egységgel nem tévedhet.

A Fixturlaser GO Pro egy kivételes tápkezelési rendszerrel rendelkezik. A rendszer automatikusan elmenti az összes kritikus adatot amikor energiakímélő üzemmódba áll, vagy lemerül az akkumulátor, és automatikusan folytatja a munkát, ahol abbahagyta, amikor a rendszert ismét bekapcsolja.

 ( forrás : Fixturlaser publikációk )

 

Link a gyártó honlapjára
Egyetengelyűség beállítása
Fixturlaser Go Basic
Fixturlaser EVO Go Pro
Fixturlaser NXA Pro
Rendeljen műszert a legjobb forrásból!
Rövidesen felvesszük a kapcsolatot Önnel.